Astembl’Eef

Over Astembl’Eef

De naam Astembl’Eef ontsproot uit het creatieve brein van Joris. Het was een cadeautje voor Eef, een labeltje om op de wollen truien (en mutsen en sjaals enz.) te naaien die ze voor iedereen breide. Alsjeblief. Van Eef. En trots dat we altijd waren met onze echte Astembl’Eef.

Vorig jaar moesten we afscheid nemen van Eef, onze mama, echtgenote, zus, schoonzus, schoonmoeder, kilizus, vriendin, collega,... Ze overleed aan kanker na een oneerlijke strijd. Maar ze won op zoveel vlakken. Ze genoot ieders respect met haar moedige strijd. Om waardigheid. Om tot het einde liefde te kunnen geven aan iedereen en bovenal te blijven genieten van de kleine dingen van het leven die zo vaak het allerbelangrijkste zijn.

Haar strijd is nu onze strijd geworden: ter ere van haar samen tegen kanker, voor warmte en menselijkheid, voor liefde voor de natuur en genieten van ieder moment dat we samen hier mogen zijn.

Acties

Geweldig nieuws iedereen: onze actie heeft tot nu toe al 1.875 € opgebracht!

En het is nog niet gedaan. Met de wandeldag achter de rug, zetten we nu verder met een heel nieuw project: ons exclusieve Astembl’Eef-bier! Een heerlijk blond en uniek biertje dat speciaal voor deze actie wordt gebrouwen.

Astembl’Eef Bier Binnenkort verkrijgbaar, nu al te bestellen: 12 € per 6 flesjes.

Bestel nu door een mailtje te sturen naar: astembleef@gmail.com met vermelding van het aantal pakjes en je gegevens. De betaling wordt geregeld bij de levering.

Meer info

Alle opbrengst die we met activiteiten van Astembl’Eef genereren gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker.

Giften storten kan op rekening BE03 4886 6666 6684, Medeling: "110298979 + GIFT". Stortingen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.
Actienummer: 110298979

Contact:
astembleef@gmail.com
facebook.com/AstemblEef

Credits: Photography: Anneke Buckinx, Website: Koen Buckinx, Beer bottle by Stephanie Wauters from the Noun Project

Français